Connecta ny svensk EPiServer Premium Solution Partner

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Connecta, genom Malin Andersson, hälsar stolt att de blivit den senaste i raden av svenska Premium Solution Partners hos EPiServer. Det betyder att den tidigare i CMS-sammanhang främst SharePoint och Polopoly-fokuserade leverantören på kort tid gar certifierat/anställt 5 EPiServer-certifierade .NET-utvecklare (cert tagit inom 24 månader) och sålt EPiServer-licenser för 600 000:- SEK de senaste 12 månaderna. Missa inte denna MKSE.com-artikel om Connectas satsning från i somras samt om hur svårt de större IT-konsulterna (exklusive KnowIT och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.