Connecta satsar på EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Connecta är senaste IT-konsultbolag att bygga lite extra på sin EPiServer-satsning via området Enterprise Web. Egentligen har satsningen varit på gång sedan sommaren 2008, men det har tagit tid att locka över folk. Men under 2010 ska det lossnat en aning och en handfull anställda ska ha lämnat andra EPiServer-partners för en Connecta-konsultroll. Bolaget syntes även med flera representanter på plats under EPiServer Partner Summit i Malmö 2010. I EPiServer-sammanhang jobbar Connecta bl a med ICA.EPiServers...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Har connecta egna utvecklare? skulle inte tro det.

  2. Ja Connecta har egen EPiServerutvecklare.

Leave a Comment