Consid etablerar sig i fjärde land, öppnar kontor i Hamburg

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Som sagt, det är inte bara britter och holländare som köper in sig i vårt land. Svenska framgångssagor etablerar sig även i rask takt med sitt IP, sin talang och sina digitala accelererade tjänstepaketeringar i utlandet.

Denna vecka är det numera 1600 man stora Consid som berättar de etablerat en tysk närvaro med en initial bas i Hamburg. Consid och VD Peter Hellgren skriver i ett uttaland:

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – När de flesta andra företagen saktar ned, så gasar vi. Det senaste året har vi haft en rekordstark tillväxt, trots den annalkande recessionen. Q3 visade på en organisk omsättningstillväxt på nära 52 procent, nationellt, jämfört med året innan. Vissa kontor såg en tillväxt på över 80 procent, från redan höga nivåer. Vi har en mycket stabil grund att stå på och vi är nu mogna för den tyska marknaden.”

Consid Tyskland siktar på att ha över 130 anställda före utgången 2024, andra internationella kontor är Köpenhamn samt Oslo. I Sverige finns hela 37 kontor idag. Consid vann även nyligen totalpriset som bästa svenska arbetsgivare i alla kategorier, för andra året i rad.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor WordPress-förespråkande kommun överger open source för RPA-överflyttad Sitevision