Consid och In The Cold släpper nya besöksorienterade Konkurrensverket.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Linnea Åslund, Digital kommunikatör och projektledare på Konkurrensverket, berättar att Konkurrensverkets nya webbplats just sett dagens ljus. Den nya webbplatsen ska utgå ifrån de behov som verkets besökare har när de kommer till Konkurrensverket.

Det ska blivit lättare att tipsa Konkurrensverket, ta del av ärenden och beslut samt att gå ner i våra rapporter och annat material som finns på webben. Konkurrensverket har också arbetat en hel del med klarspråk för att göra texter begripliga och lättare att ta till sig.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SATS köper in omfattande experimentationsplattform av Optimizely

Arbetet inleddes med en grundlig förstudie, vilket myndigheten ska vara glada för idag då den uppdagade stora delar av det som senare blev slutresultatet. Projektet ska ha involverat många på Konkurrensverket samt med teknisk utveckling av Consid ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Colorama köper in ny digital ID av Seventy Agency, uppdaterar Optimizely och Norce e-handel


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon