Consid satsar på martech, köper upp digitalbyrå

In Content Marketing, CXM, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Förvärvsfredag #2, Consid har i veckan inte bara öppnat upp ett nytt, 24:e kontor i Halmstad med e-handelsfokus. Det snabbväxande IT- och magagementkonsultbolaget har även köpt upp byrån Everywhere med alla anställda. Det är den andra Boråsbyrån som Consid förvärvar på kort tid. I och med förvärvet stärker Consid sitt erbjudande om digitala marknadsföringstjänster och martech ytterligare.

”- Vi såg det som en utmärkt chans för oss att stärka vår position som digital helhetspartner och att utöka kommunikationserbjudandet. Att det blivit två byråer i Borås på kort tid är inte en tillfällighet. Här finns en bred kompetens vad gäller kommunikation och här finns ett starkt och digitaliserat näringsliv. Nu kan vi stötta Borås företag med ett riktigt starkt helhetserbjudande, från varumärkesutveckling och kreativ kommunikation till e-handel och framtidens digitala kundupplevelser.”

Säger Magnus Edvardsson, vd Consid Borås. Kommunikationsbyrån Everywhere erbjuder tjänster inom bland annat varumärkesutveckling och design.

”-Det är otroligt spännande för oss att få tillgång till den enorma digitala kompetens som finns hos Consid. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ett unikt helhetskoncept, där den digitala delen är en naturlig grundbult.”

Säger Emelie Lindell, vd på Everywhere.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kommunwebb med miljon besökare bygger om, snabbhet och AI i fokus