Consid snabbast och mest specialist-certifierad på Episerver

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consids marknadsteam tillsammans med Peter Bäckrud, Episerveransvarig Consid, påpekar för MKSE.com att de är först med att ta emot nya Episerver Partner Specializations inom samtliga fem områden Digital Experience Cloud, CMS, Commerce, Campaign och Personalization. Episerver Partner Specializations togs fram och presenterades för någon månad sedan som ett sätt att hitta rätt partners inom fortfarande rätt skiljda tjänsteområden som innehållshantering, reklam och e-handel. "– Specialization-klassifieringarna är en imponerande garanti och understryker Consids växande meriter av väldigt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon