Consid vann Brottsförebyggande rådets upphandling

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Brottsförebyggande rådet genomförde nyligen en webbupphandling som Consid vann. De ska som ensam leverantör bistå myndigheten med utveckling, förvaltning och webbkommunikation för bra.se. Syftet är att underlätta för Sveriges rättsväsende att söka underlag för kriminalpolitiska åtgärder. "– Vi ser fram emot ett nära samarbete med Consid där vi drar nytta av varandras kompetenser." Säger Karl Peterson, webbstrateg på Brå. Brå gick live på Sitevision 2012 i samarbete med både reklam- och webbyråer.  Den plattformen har de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon