Consid vinner två stora nya ramavtal tillsammans med Episerver

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid fortsätter addera nya ramavtal med statliga myndigheter. Nu är det Episerver-användaren Folkhälsomyndigheten, myndigheten för folkhälsofrågor, som köpt in konsultgänget.

Folkhälsomyndigheten bildades den 1 januari 2014 och har tidigare använt bl a NetRelations tjänster för att bygga webbplats och Siteseeker sökmotor.

Consid ska dessutom nyligen slutit ett nytt ramavtal med Finansinspektionen. Även det en Episerver användare. Finansinspektionen ingick under sommaren även avtal med Claremont för IT-tjänster inom områdena Ledning och styrning samt ”Utveckling”.

”- Vår allra första kund, i samband med grundandet 2000, var en offentlig aktör och vi har sedan dess kontinuerligt försökt hålla en bredd på våra samarbeten. Att vi lyckas hålla en jämn mix mellan uppdrag åt såväl privata- som offentliga aktörer har gjort att vi lyckats hitta en balans och variation som skapar en bredd av erfarenheter och kompetens. Att få möjlighet att jobba med så pass stora och spännande myndigheter och projekt är extra roligt.”

Säger Peter Hellgren, vd på Consid.