”Content first” då Kriminalvården ska få medarbetarna att använda intranätet

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kriminalvården har under 2016 gått live med sitt nya intranät Krimnet. Episerver Awards-finalisten har en aningen annorlunda approach till sitt bygge. Här är det "content first" som gäller och inget annat.Mycket mer vikt än i andra intranät läggs på innehålls aktualitet, relevans, utformning, copy och bildinnehåll. Det finns ingen som vill läsa om julfesten i april, säger Petra Wetterström, redaktionschef Kommunikationsavdelningen under Smarta Intranät 2016 den 13:e oktober. På samma sätt som medarbetarna är vana att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.