CoreMedia köper upp två företag inom personalisering och chatbotar

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Chatbots, Community, Facebook Pages, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tyska CMS- och Digital Experience Platform företaget CoreMedia meddelar under fredagen att de just köpt upp två företag. Det första, BySide, ska vara en aktör inom kundresehantering, digitalt engagemang och personaliseringsteknik. Samtidigt köps även Smarkio upp, en tillverkare av chatbot-teknik. CoreMedias vill ta en ny position som en mer heltäckande leverantör av lösningar för att skapa, hantera och optimera digitala upplevelser. Det är även ett nödvändigt steg mot egen utökad AI förmåga. BySide ska även har funktioner för röst, meddelanden, video och Live Shopping.

0 år
gammalt är bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Att gå samman med CoreMedia är en spännande möjlighet för oss. Vi är glada över att kunna ta med vår expertis i att förvandla besökare till köpare till CoreMedias kunder. Tillsammans kommer vi att hjälpa företag att nå sina affärsmål effektivt och tillhandahålla personliga upplevelser som driver engagemang och lojalitet.”

Säger Vítor Magalhães, medgrundare och VD för BySide.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely spöar Salesforce och Oracle som DX-svit, färre väljer betala