Coronakrisen ger e-handel i fast-forward, nya Fjällräven live på 120 dagar

In Optimizely/Episerver Commerce, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelsprojekten verkar drivas snabbare från ax till limpa under Coronakrisen. Flera svenska produkttillverkare har påpekat hur deras kunder kommit att kräva en snabbare omställning sedan i mitten av mars och dessutom verkar flera projekt ha startats upp i bristen på handel i andra kanaler (främst retail). Men de projekt som startas upp sjösätts även snabbare än vi är vana vid. Tidigare monoliter och e-handelsbjässar som planeras in under flera år framöver ersätts av lanseringar på 90-120...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon