Covid-19 anpassad hälsokonsultation i ny digital närvaro från Feelgood

In Nyheter, Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det svenska hälsobranschföretaget Feelgood har över 700 anställda och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Nu har de även en sprillans ny digital närvaro på nya tekniska plattformar och med olika typer av martech stöd. Nya feelgood.se har som fokus att stödja gruppens mål om att hjälpa Sverige skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor kan må bra. Feelgood kallar sig det ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet.

Sajten har ett tydligt konverteringsfokus med olika tjänster i en dropdown samt en intresseförfrågan som direkt tar B2B besökaren till ett flöde med olika typer av uppgifter som ska fyllas i. Drupalfokuserade Happiness har arbetat med strategi, design, teknisk utveckling och Drupal 8 som plattform för en modern och behovsanpassad webbnärvaro.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Årets svenska martech-byrå, otippad vinnare. NoA och ARC kammar noll

Happiness hälsar MKSE.com att allt rullar annars på för fullt, de ska jobba med Drupal och WordPress och har producerat flera nya webbplatser som offentliggörs inom kort.