Covid-19 anpassad hälsokonsultation i ny digital närvaro från Feelgood

In Nyheter, Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det svenska hälsobranschföretaget Feelgood har över 700 anställda och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm. Nu har de även en sprillans ny digital närvaro på nya tekniska plattformar och med olika typer av martech stöd. Nya feelgood.se har som fokus att stödja gruppens mål om att hjälpa Sverige skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor kan må bra. Feelgood kallar sig det ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet. Sajten har ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon