Creuna ska hjälpa White arkitekter med det digitala

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Creuna berättar för MKSE att de och White Arkitekter under 2017 kommer göra en digital förflyttning med ökat fokus på kommunikation, webb, innehåll och rådgivning.

Ett team från White och Creuna har redan presenterat en ”MVP”, det blev en digital årsrapport som startskott. Men ett mer långsiktigt förändringsarbete väntar nu. En ny, mer internationell webb kommer hösten 2017. White.se är idag en WordPress användare med rätt begränsat analys- och Marketing Automation-stöd.

White har redan idag många uppdrag utomlands och kontor i Storbritannien. Tanken med den nya webbplatsen är att skapa ett bättre mottagande för besökare från resten av världen.

”- Creuna förstod direkt vilka utmaningar som vi stod inför och vi fick tidigt i projektet stort förtroende för varandra. För oss är det viktigt att jobba långsiktigt och hållbart och där delar vi samma värderingar med Creuna.”

Säger Ylva Nyrén, kommunikatör på White arkitekter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

Leave a Comment