Creuna ska hjälpa White arkitekter med det digitala

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Creuna berättar för MKSE att de och White Arkitekter under 2017 kommer göra en digital förflyttning med ökat fokus på kommunikation, webb, innehåll och rådgivning.Ett team från White och Creuna har redan presenterat en "MVP", det blev en digital årsrapport som startskott. Men ett mer långsiktigt förändringsarbete väntar nu. En ny, mer internationell webb kommer hösten 2017. White.se är idag en WordPress användare med rätt begränsat analys- och Marketing Automation-stöd. White har redan idag många uppdrag utomlands...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.