CURA of Sweden väljer headless, anlitar snabbväxande ny partner

In Centra, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Centra har lockat över CURA of Sweden till sin svenska headless e-handelsplattform. Grebban, som visat sig dubblat från 30 till 70 anställda i pandemin, är aktiva i veckan och står för även denna release. CURA of Sweden var tidigare en användare av WordPress CMS och en open source Woocommerce lösning från några år tillbaka.

CURA of Sweden lanserade sin nya flaggskeppsbutik för tyngdtäcken online på Centra för att driva deras mål att bli globala marknadsledare inom högkvalitativa sovrumsprodukter för bättre sömn och ökat välbefinnande. Den nya webbplatsen harDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Holdit bygger D2C och B2B e-handel på nya plattformar av Rivercode


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon