Cybercom bakom bättre navigation i Eksjö

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mer än ett år efter att samarbetet först presenterades visar Cybercom Group i Norrland upp nya webbarna för Eksjö kommun. Uppdragen togs hem tillsammans med det för Luleå Kommun. Eksjö går nu live med sin nya webbplats i SiteVision CMS. Den nya webbplatsen eksjo.se, som är byggs av Cybercom Group ska bland annat ha fått en mer tydlig navigation som gör det enkelt för webbplatsens besökare att hitta och ta del av Eksjö kommuns service, uppdrag och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon