Cybercom släpper Inatur.se EPiServer portal för Sveaskog

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Update: Cybercom är klara med Sveaskogs nya EPiServer CMS / community och skogslivsportal Inatur.se. Inatur samlar hela Sveriges utbud av naturnära boende och aktiviteter såsom jakt, fiske och andra naturupplevelser i skog, mark och på vatten. Inatur Sverige AB är helägt av Sveaskog Naturupplevelser AB och är en del av Sveaskogkoncernen. Sveaskog är Sveriges största skogsägare och ägs av den svenska staten. En omfattande portal med: Manuell och automatisk startside-carousel Initial ategorifiltrering i tre dropdownsteg på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Den är riktigt snygg och bra funktionalitet! Modern och inspirerande att klicka runt och läsa om orrspel, vargmöte osv… Bra jobbat. Och bra med kartfunktionalitet som är en given funktion. Bra med enkelheten att boka (dock får jag fel varje gång jag försöker boka oavsett vad… )

  2. Sofia: felet med bokningen är åtgärdat.
    Mvh Niklas Hansson

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.