Cyberphoto ser över litium e-handel, handlar upp ny partner

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cyberphoto har i slutet av veckan sett över sin e-handelsstrategi och valt att handla upp en ny huvudansvarig e-handelspartner. Det blev Karlstadsbaserade, Motillo som tar över kontot. De har historiskt fokuserat på litium e-handel, vilket även Cyberphoto ska satsa vidare på. Cyberphoto jobbade senast med Authority som partner 2018.

Samarbetet inleds med en ”Growth Audit” för att identifiera tillväxtområden, en modell även t ex ehandelsrådivare som Omniarch och Beyond Retail inleder arbetet på plats med. Cyberphoto har mycket data att utgå ifrån, bolaget har bedrivit e-handel ända sedan 1996.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Skistar och EQPE köper in nya system inför skidsäsongens slut

Innehåll, produktinformation och e-handelsfunktionalitet ska framöver hanteras i en och samma tekniska plattform, Litium Commerce Cloud. Cyberphoto har även valt att komplettera plattformen med ett antal utvalda externa lösningar för sök och rekommendationer.

” – Vi har den senaste tiden fått många erkänt duktiga e-handlare som kunder. Att nu få jobba med Cyberphoto, som för övrigt var en av de allra första nätbutikerna jag själv handlade ifrån, är ännu ett kvitto på att vi har ett starkt erbjudande som passar ambitiösa e-handlare.”

Säger Jakob Twedmark VD Motillo.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Didriksons adderar AI-driven kreativitet i Litium PIM med EnlinkAI