Cyberphoto ser över litium e-handel, handlar upp ny partner

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cyberphoto har i slutet av veckan sett över sin e-handelsstrategi och valt att handla upp en ny huvudansvarig e-handelspartner. Det blev Karlstadsbaserade, Motillo som tar över kontot. De har historiskt fokuserat på litium e-handel, vilket även Cyberphoto ska satsa vidare på. Cyberphoto jobbade senast med Authority som partner 2018. Samarbetet inleds med en "Growth Audit" för att identifiera tillväxtområden, en modell även t ex ehandelsrådivare som Omniarch och Beyond Retail inleder arbetet på plats med. Cyberphoto...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon