Cyberphoto siktar på kvarts miljard med Litium e-handel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

E-handelsföretaget Cyberphoto har lyckats med konststycket att inte mobilanpassa under alla dessa år. Men nu är det slut med det. Det klassiska bolaget berättar att de satsar på Litiums molntjänst för att fortsätta en positiv tillväxt från de senaste åren. Cyberphoto AB omsätter idag närmare 240 miljoner kronor via sin e-handel. Cyberphoto har valt Litium On Demand och Litium PIM. "– Vi har en enorm mängd produkter i våra sortiment och behövde en plattform som kan hantera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment