Dacapo Mariestad live på SiteVision

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dacapo Mariestad har nyligen lanserat sin webbplats på SiteVision, berättar Petter Knutsson. Dacapo Mariestad ska arbeta för att utveckla en inspirerande forsknings- och utbildningsmiljö i Mariestad där kopplingen stärks mellan studenter, forskning och näringsliv. Den nya webbplatsen levererades av Soleil IT som ansvarade för workshops, projektledning, design, utveckling samt driftsättning. Webbplatsen har en publik del samt en del som endast nås via inloggning. Uppdraget tog runt 4 månader. Nathalie Werjefelt på Dacapo Mariestad beställde....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.