Dafgårds väljer bygga digital identitet på SAP CX Commerce & Marketing Cloud

In Marketing Automation, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Peder Bengtsson på svenska SAP berättar att Gunnar Dafgård AB och Dafgårds.se efter en upphandling har valt att köpta in en SAP CX Commerce Cloud & Marketing Cloud som deras nya B2B Commerce & Marketing lösnign. Gunnar Dafgård Aktiebolag, med varumärket Familjen Dafgård, är ett större svenskt företag i livsmedelsbranschen som omsätter runt 2,8 mdr SEK. Implementationspartner i uppdraget är Remit AB.

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon