Dagens Arbete bygger intuitiv funktionalitet på ny WordPress CMS och MailChimp Marketing Automation

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ännu en av de idag mer sällsynta tidningsreleaserna. Det känns som fler tidningar lägger ned än öppnar upp eller relanseras idag. Men Dagens Arbete har i oktober gjort en nysatsning på Wordpress CMS med en ny, skräddarsydd PHP-ramverksfunktion för att intuitivt och smart bygga upp sidor i eget "DA-ramverk". Allt har idag gått live på nya da.se. Dagens Arbete är industriarbetarnas tidning och görs i tre olika editioner för medlemmar i IF Metall, GS-facket och Pappers....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon