Dagens Medicin släpps på EPiServer 7.5

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Disco Works och Oakwood Creative Digital Agency har tagit fram den nya webbnärvaron för tidningen Dagens Medicin.Sajten är bara till för de som arbetar i hälso- och sjukvården. Dagens Medicin ägs av Bonnier Business Media. Sajten, som släpptes i måndags, bygger på EPiServer CMS 7.5 samt EPiServer Find sökmotor och har ett liknande framework som nysläppta koncernkollegan VA.se brukar. Här listas även jobb, seminarier och tillgängliga utbildningar. Konverteringsfaktorn "Prenumeration" däremot återfinns i en snabbt sammansatt iFramad historia.Flera releaser väntas för kunden Bonnier Business Media...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.