Dagens projekt och EPiServer lämnar Akalla

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

Ni är några hundra som varje dag läser denna blogg. Kul att behovet fanns! Jag får in en del tips via chatten här intill samt över mail. Ett kommer från IR-fokuserade utvecklarna på Hallvarsson & Halvarsson som vill berätta om några nya projekt:

Nya webbplatsen Securitas.com bygger på en EPiServer CMS 5 SP2. Hallvarsson & Halvarsson har jobbat med kontot i flera omgångar och släppte även senast en EPiServer 4.61-version den 29 september när Securitas Direct och Securitas Systems gick upp på Stockholmsbörsen.

Även gamla kunden Swedishmatch.com, som Hallvarsson & Halvarsson har jobbat med sedan 2000-talets början, ska tydligen fått ny webbplats på EPiServer.

Internetfabriken (utvecklar) och Dropit (koncept och design) ska även vara på gång att lansera nya EPiServer-sajten Husohem.se. Sajten innehåller bl a webb-TV, community, interaktiv grafik och är byggd med StarCommunity samt Extension X3.

Ja just det, sedan är Akallaepoken snart ett minne blott. EPiServer sägs efter sommaren flytta till en ”finare adress” i centrala Stockholm.

Kommentarer

  1. Japp, nu har vi kommit tillrätta i våra nya lokaler inne i city. Jag har en känsla av att Microsoft vuxit ur sina lokaler och även övertagit vår gamla penthouse-våning med utsikt över Akalla. Nu sitter vi istället några våningar under Microsofts jurister, Linklater, med utsikt över Regeringsgatan. Jättetrevligt folk det där.

  2. Japp, nu har vi kommit tillrätta i våra nya lokaler inne i city. Jag har en känsla av att Microsoft vuxit ur sina lokaler och även övertagit vår gamla penthouse-våning med utsikt över Akalla. Nu sitter vi istället några våningar under Microsofts jurister, Linklater, med utsikt över Regeringsgatan. Jättetrevligt folk det där.

  3. Japp, nu har vi kommit tillrätta i våra nya lokaler inne i city. Jag har en känsla av att Microsoft vuxit ur sina lokaler och även övertagit vår gamla penthouse-våning med utsikt över Akalla. Nu sitter vi istället några våningar under Microsofts jurister, Linklater, med utsikt över Regeringsgatan. Jättetrevligt folk det där.

Leave a Comment