DagensArena.se live på WordPress 3.0 Beta 2 av We Up North och A Pretty Different Factory

In CDP, DMP, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Vågat och kul för teamet! DagensArena.se har gått live på WordPress CMS. Men inte vilken WordPress som helst men en WordPress 3.0 Beta 2 med MU stöd. Webbutveckling och design av We Up North och rådgivning av webbstrategen Tommie Nordholm på A Pretty Different Factory. Den nya sajten har ökat i bredd och helt designats om. Trevligt och mest vågat sedan RFSU gick live på en EPiServer 6-beta två månader innan final, men mycket mer än...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett litet tillägg. Arenagruppen fick pengar av LO men siffran ska täcka samtliga omkostnader samt 5 nya heltidstjänster. Utan att säga siffror så var budgeten en bra bit under 10% av beloppet.

Leave a Comment