DagensArena.se live på WordPress 3.0 Beta 2 av We Up North och A Pretty Different Factory

In CDP, DMP, Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Vågat och kul för teamet! DagensArena.se har gått live på WordPress CMS. Men inte vilken WordPress som helst men en WordPress 3.0 Beta 2 med MU stöd. Webbutveckling och design av We Up North och rådgivning av webbstrategen Tommie Nordholm på A Pretty Different Factory. Den nya sajten har ökat i bredd och helt designats om. Trevligt och mest vågat sedan RFSU gick live på en EPiServer 6-beta två månader innan final, men mycket mer än...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett litet tillägg. Arenagruppen fick pengar av LO men siffran ska täcka samtliga omkostnader samt 5 nya heltidstjänster. Utan att säga siffror så var budgeten en bra bit under 10% av beloppet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.