DagensPS.se väljer bort headless i senaste uppdateringen, annat val än Newsner och Nyheter24

In CDP, DMP, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

DagensPS.se har designats om och hamnat på en uppdaterad WordPress CMS som nyhetsplattform. Står t.f. VD Henrik Lohks "headless-lösa" nyhetslösning pall då? DagensPS.se med runt 46 000 unika besökare/vecka stödjer sig sig även med hjälp av en standard W3 WordPress Cache samt en tillhörande Varnish, Cloudflare och New Relic uppsättning. Hängslen och livremmar på. Förra året köpte Adtoma och Admore Media Sales-ägarna Signia med VD Oskar Söderström nyhetssajten av Pontus Schultz, Peppe Engberg och Bengt Uggla....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.