Dagenssamhälle designar om men ligger kvar på 2 år gammal Zino

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dagenssamhälle med Dagenssamhalle.se snålar och behåller sin Zino 3.3 från 2007 av Zeitung när de designat om nu i februari 2009. Några slantar fick i alla fall Oktavilla som anlitades för att ta fram ett modernare utseende. Startsidan gjordes om först och senare alla sidtyper. Sajten ska fått en "kaxigare grundton". Bedöm själva: Och, känner någon till fler sajter som valt att spara in på licenser och teknisk utveckling när de ska relansera sin sajt i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment