Dagenssamhalle.se live på Drupal av A3J

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Maria Nilsson berättar Dagens Samhälle Dagenssamhalle.se just gått live på en Drupal CMS 6. Migreringen från gamla plattformen gjordes  för att skapa ett mer funktionellt arbetssätt, samt för att möjliggöra flera framtida utvecklingspunkter. Maria berättar för MKSE.com att: Bytet är strategiskt: vi har bytt plattform för att få ett modernt öppet system och slippa vara låsta hos en leverantör eller en webbyrå. Beställaren säger även att de är jättenöjda med insatsen från Drupalleverantören A3J. Kommunernas och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment