Daisycon Affiliate Marketing tror på Sverige

In Content Marketing, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Affiliate marketing-företaget Daisycon öppnar idag upp sitt första svenska kontor. En ”växande efterfråga inom e-handel i Norden” ska ligga bakom beslutet.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Det svenska kontoret kommer ligga under samma tak som Affiliprint och Sovendus, som också ingår i Linehub-familjen, och fokus kommer ligga främst på e-handelsvarumärken för mode, unga familjer, sport och inredning. Daisycon arbetar för närvarande med internationella kunder så som Interflora, Superdry, Emma och YouGov.

Thomas Bak Jensen, Country Manager Nordics på Daisycon, säger:

” – För oss blir det mycket spännande att bygga upp det här navet i Sverige. Vi kommer att finnas under samma tak som Affiliprint och Sovendus, vilket innebär att det finns många möjligheter att kombinera erbjudandena, eftersom våra tjänster kompletterar varandra. På så sätt kan vi ge våra kunder ännu mer stöd och utbyte i deras strävan att utöka sin verksamhet i de utmanande tider som väntar.”