Dåligt med information om hållbara val inom e-handel visar ny undersökning

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska e-handelsspecialisten Bizzkit har bett YouGov genomföra en undersökning bland svenska konsumenter för att ta reda hur de ser på hållbar e-handel. Några av undersökningens främsta insikter var: Många konsumenter, i synnerhet kvinnor, saknar idag information för att kunna göra mer hållbara val när de handlar online. Konsumenterna föredrar längre leveranstid framför dyrare frakt för att uppnå mer hållbar e-handel. Många konsumenter anser att e-handel är mer skadligt för klimatet än handel i fysiska butiker. Pris, inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon