Dalsjöfors och Skånska Gårdar bygger nya webbar, digitalkampanjer och in-store material

In Content Marketing, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

KLS Ugglarps varumärken Dalsjöfors och Skånska Gårdar har gjort en digital nysatsning med nytt tekniskt och digitalt stöd samt ny strategisk positionering och kommunikation. KLS Skånska Gårdar är ett nytt varumärke för svenskt kött från skånska gårdar. Dalsjöfors är konsumentpackade produkter av både gris och nöt med både färser och marinerade grillprodukter. Digitalbyrån KAN i Malmö står bakom arbetet som även ska inkludera in-store material, kampanjer och mera. KAN Malmö jobbar även med Hövding, Nestlé, E.On,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon