Danderyds sjukhus förlänger med EPiServer CMS

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Danderyds sjukhus med DS.se har lanserat sin nya webbplats som ligger på en uppgraderad EPiServer CMS 6 R2. Den gamla webben låg på EPiServer 4. Förutom friendly-URL:s fick sjukhuset nu en puff-uppdelad release med stora bilder, startsidecarousel med mouseover igenkänning (samt budskap för detta), genvägar för patient/gravid, snygg sök-ikon, "relaterad artikel-information", email-tips i lightbox och designade rullgardinsmenyer. För ett år sedan fick även sjukhuset ett nytt intranät på EPiServer CMS. Valtech och Internetfabriken/Paregos tillhör sjukhusets...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.