Därför valde Fokus.se WordPress CMS

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Årets tidskrift i kategorin digitala medier, tidningen Fokus, ligger som bekant på en WordPress CMS. Nu berättar gänget bakom sajten i en artikelserie om hur och varför de skapade Fokus.se med Wordpress. Jonatan Fried skriver att de tunga argumenten bakom plattformsvalet var bl a : Skapa en tidningssajt på öppen källkod WordPress begränsningar som gammal bloggmotor och övriga "flaskhalsar" löstes med fantasi, kompetens och kreativitet Med några knapptryckningar, utan att skriva en rad kod, kan få...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.