DCongress utser bäst på e-handel, färre tävlingar höjer prestigen. Headless dominerar

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De e-handlare och digitala förebilder som gör upp om den stora äran DCongress D-Award 2024 har nyligen utsetts. Äran har växt i betydelse iom. att både antalet svenska tävlingar och antalet ”non-pay to play” utmärkelser drastiskt förminskats de senaste åren. Numera finns knappt vinnare att utse när tävlingar som IW Top100, Webbdagar, Internetdagar, SIME, NES m fl lagt ned efter pandemin och ej återuppstått under de svårare åren.

0 st
aktörer är nominerade
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

I år är det de digitala headlessproduktionerna Djerf Avenue (Centra, Yotpo, Rule och Storyblok), Nordic Nest Group (Sift, Contentful, Commercetools, Inriver, Voyado/Apptus CX/CRM) och Photowall (Cevoid UGC, Zendesk) som nominerats till en D-Award 2024. D-Award har tidigare vunnits av RevolutionRace (2019), Skincity (2020), Caia Cosmetics (2021), Inet (2022) och LYKO (2023).

Det är sjätte året i rad som D-Award delas ut av Svensk Handel till företag i Sverige som enligt deras kriterier är ”bäst på e-handel”. De nominerade till D-Award 2024 är Djerf Avenue, Nordic Nest Group och Photowall. Kriterier ska vara att aktörerna ”omdefinierat branschen, skapat enastående kundupplevelser och bidragit till att placera Sverige på den internationella e-handelskartan”.

Vinnaren för 2024 utses av D-Awards jury och presenteras på D-Congress den 7 mars 2024.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NK:s digitalförsäljning upp med 112 procent efter ny SEO-strategi