De dominerar i nya Martech Stack Vendor Map 2023

In Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt behöver inte vara 11 000 plus loggor och enorma översikter över SaaS bolag och alla dess färgval. I förhållande till Scott Brinkers Martech Map 2023 är nysläppta Real Story Groups Martech Stack Vendor Map 2023 en riktigt tydlig, enkel översikt. Den tunnelbanenätliknande skapelsen är inne på sin senaste iteration och i 2023 års variant har även ett ”AI for marketing” spår lagts till. Annars mitt ”i smeten” är det Salesforce, Microsoft, Oracle och Adobe som har flest ”stopp” och punkter gällande egenskaper och svitstöd.

0 st
aktörer sticker ut i mitten
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”Utanför” dessa syns Acoustic, Optimizely, Opentext och Acquia.

Contentful är i ”förorten” som Web Content & Experience Mgmt tillsammans med bl a Umbraco och Contentstack. Det finns även spår för Outbound Marketing Platforms, Customer Data Platforms och Journey Orchestration Engines.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce vill köpa PIM-klassiker för 110 mdr SEK