De vann årets svenska Drupal Awards

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

I helgen arrangerades ännu ett svenskt DrupalCamp. Denna gång i Stockholm. Ungefär 180 personer deltog på camp'en. Biljetterna gick åt fort då camp'et var det första att mer troget följa Drupal camp-riktlinjerna om icke-vinstdrivande, redovisade intäkter och utgifter samt collaboration i arrangemanget. Entrépriset var därav enbart en bråkdel av tidigare års kostnad (5000:- SEK). Norge fanns representerat av en Drupalist som ville lära sig hur han skulle ta de svenska framgångarna västerut inför första norska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”En gruppering för Drupal Norrland efterfrågades även under lördagen”.
    Det är undertecknade som står för det initiativet. Finns du i norrland och är intresserad av Drupal. Kontakta mig, kontaktuppgifter finns på http://www.meimi.se.

  2. Det är kanske en av Sveriges största CMS-nyheter just nu, varför bara en kommentar på en annan artikel om det?

  3. Vi är nog många som undrar vad du hade skrivit om det var ett EPI-företag som vunnit Gasellen…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.