De vann årets svenska Drupal Awards

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

I helgen arrangerades ännu ett svenskt DrupalCamp. Denna gång i Stockholm. Ungefär 180 personer deltog på camp'en. Biljetterna gick åt fort då camp'et var det första att mer troget följa Drupal camp-riktlinjerna om icke-vinstdrivande, redovisade intäkter och utgifter samt collaboration i arrangemanget. Entrépriset var därav enbart en bråkdel av tidigare års kostnad (5000:- SEK). Norge fanns representerat av en Drupalist som ville lära sig hur han skulle ta de svenska framgångarna västerut inför första norska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “En gruppering för Drupal Norrland efterfrågades även under lördagen”.
    Det är undertecknade som står för det initiativet. Finns du i norrland och är intresserad av Drupal. Kontakta mig, kontaktuppgifter finns på http://www.meimi.se.

  2. Det är kanske en av Sveriges största CMS-nyheter just nu, varför bara en kommentar på en annan artikel om det?

  3. Vi är nog många som undrar vad du hade skrivit om det var ett EPI-företag som vunnit Gasellen…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.