Decathlon bommar flaggskeppsbutik, öppnar trasig e-handel och länkar till Tictail

In Check out/Kassasystem by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Samtidigt som Decathlons VD Guido Monferrini meddelar att de bommar en av sina två butiker slås portarna upp för en ny e-handel. En lansering som både skulle tänkts och testats igenom en aning bättre.

Den svenska e-handelssatsningen kan knappast vara färdigställd. Egenskaper som ”Lagerstatus i din butik” leder till en ej uppdaterad butiksöversikt, inkastad copy som ”Rea Rea!” hamnar under ofungerande köpknappar, det laddar slött på flera platser och själva varukorgen kastar ut besökarna till en Tictail gratislösning.

Vi har mer på samma ämne:  Majblomman 2021 blir 35 000 mobila e-handelslösningar med QR-kodstöd

Inget ont om Tictail, men oftast är namnet synonymt med den plattform privatpersoner utan ekonomiska eller professionella möjligheter väljer. Av utrymmesskäl, för att få med produktkatalogen i gratislösningen, har det lustigt nog även skapats två olika Tictails för stora och små produkter hos Decathlon.

Decathlon.se har samma upprättning, navigering och moduler som betydligt mycket mer färdigställda sajten Decathlon.fr. Som hos många större aktörer verkar den centralstyrda, egentliga Decathlon e-handeln ligga på en egenhändigt framtagen, global platta. I detta fall framtagen av franska ägarbolaget Oxylane.

Vi har mer på samma ämne:  Majblomman 2021 blir 35 000 mobila e-handelslösningar med QR-kodstöd

Decathlon kommera bomma sin stora butik i Bromma för att först nästa år öppna upp en alternativ butik i Barkarby. Detta pga. dyra hyreskontrakt och att företaget gick back med 23 miljoner 2013.

Leave a Comment