Decathlon.se öppnar, missade anpassa sig efter mobilen

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är mer än 14 månader sedan Decathlon "öppnade" en trasig e-handel som mest gick ut på att länka ut till en enklare Tictail-lösning.Denna har numera bommats för en svenskanpassad variant av den franska e-handeln på Decathlon.se. En skräddarsydd lösning (på ramverk som Zepto, Prototype och jQuery) som använts internt hos Decathlon flera år. Det märks, eftersom den t ex inte är mobilanpassad. Däremot ska vissa delar av designen fräschats upp för Sverige. Den nya e-handeln...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment