Decor of Sweden skapade D2C e-handelsplattform på 60 dagar, försäljningen ökade 165%

In Nyheter, Check out/Kassasystem, E-handel, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inredningsföretaget Decor of Sweden är ett nytt exempel på en svensk, snabbagerande aktör som ställt om det senaste halvåret för att bättre kunna sälja online direkt till slutkonsument. Det som i amerikanska motsvarigheter kallas Direct-2-Consumer eller D2C. VD och vice-VD Carolina Winterliv och Josefina Hallström insåg de behövde en ny, mer skalbar och anpassad plattform och bara 72 timmar från första kontakten och telefonmötet så ska det funnits ett påskrivet avtal mellan Decor of Sweden och nya leverantören Viskan System.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Toyota skapar onlinedeal för de som väljer liveshoppa nya RAV4

Viskan säger till MKSE att anledningen till att det gick så snabbt var att Viskan kunde möta deras krav på att leverera en ny site med utökat sortiment samt ny design på endast 8 veckor.

”– Vi har haft många e-handelsleverantörer och it-projekt genom mina 18 år på företaget och det finns ingen under dessa år som varit så tillmötesgående som Viskan”

Säger Carolina Winterliv Deputy Chief Executive Officer på Decor of Sweden. Sedan Decor of Sweden gick live med Viskan e-handelsplattform ska försäljningen ha ökat med 165%.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Barilla köper in D2C Commerce med 3D samt personaliseringsmotor på Adobe Experience Cloud