Delar av Office Management blir Joyweek, tar in G-W Studios som ny byrå och väljer Optimizely

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det nordiska private equity-bolaget Verso Capital köpte nyligen upp tjänsteföretaget Office Managements affärsområde Facitlity Management för att driva det som ett nytt separat bolag. Nu har ett helt nytt namn, varumärke, hemsida och erbjudande utvecklats på enbart sju månader. Det blev Joyweek och ansvariga för arbetet är svenska varumärkesstudion G-W Studios.

0 st
ingick i arbetsgruppen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Joyweeks VD Pontus Olsson ska ha sökt efter en partner med stort engagemang, kompetens inom varumärken, det digitala och som har global erfarenhet.

”- G—W Studios kom in med ett stort engagemang, och deras kompetens för varumärken, det digitala och den globala erfarenheten som finns inom studion attraherade oss.”

Säger Pontus Olsson, VD på Joyweek. Arbetet ska ha handlat om att skapa en ny identitet, med strategisk grund och tonalitet, samt komma fram till det visuella. Samt skapa konkreta produktioner som hemsida, digital produktdesign, en digital kundplattform, profilkläder och design på t ex bilar. Joyweek.se är en Optimizely Content Management användare med SharpSpring Marketing Automation och CRM. Office Management har tidigare varit en Episerver användare tillsammans med bl a Authority.

Joyweek ska erbjuda en helhet inom kontorsrelaterade produkter och tjänster där allt från kaffemaskiner, lokalvård, inredning, bemanning och förbrukning finns med i utbudet.

Arbetsgrupp:
Joyweek:
Pontus Olsson, Vd
Maria Lodin, Marknads- och Kommunikationschef
G—W Studios:
Maria Björklund, Kundansvarig
André Wiklert, Varumärkesdesigner
David Prentell, Strateg
John Cantwell, Copywriter
Bim Hjotronsteen, Lead Designer
Hampus Malmberg Eriksson, Designer
Johan Tesch, Creative Director

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI-stödet Opal co-pilot sticker ut i uppdaterade Optimizely One sviten, nyheterna från Opticon 2023