Deloitte Digital Acne öppnar upp fyra nya kreativa kontor

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är dags att satsa i september. Deloitte Digital tar sig mod att expandera egna svenska byråförvärvet Acne efter tre år som ägare. Tidigare Acne Film, Acne Drama och Acne Digital ska bli nya, hyperkreativa noder på flera platser runt om i världen. Därför öppnas hela fyra nya Acne-kontor samtidigt upp och Deloitte gör Acne till ännu mer av global byrå. De nya kontoren återfinns i Milano, Rom, Lissabon och Dublin. Byråerna ska främst ledas av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon