Delorean ny digital partner för organisationen Kvinna till Kvinna

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalbyrån Delorean har valts till ny digital partner för organisationen Kvinna till Kvinna, med uppdrag för både den svenska och internationella marknaden. En WordPress CMS och WooCommerce e-handelsanvändare. Kvinna till Kvinna kallar sig världens främsta kvinnorättsorganisation och arbetar för kvinnors rättigheter i 20 länder, och stödjer 140 kvinnorättsorganisationer runtom i världen.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

”– Vi är väldigt glada över att få arbeta med en organisation som ligger oss så nära hjärtat. Vi har stor erfarenhet av intresseorganisationer och tror att vi kan bidra starkt med vår kunskap och lärdomar inom det.”

Säger Lina Jonsson, kundansvarig strateg på Delorean. Uppdraget handlar bland annat om att innovera kring nya sätt att digitalt samla in medel till Kvinna till Kvinnas verksamhet och att utforska möjligheter till en mer personlig upplevelse på webbplatserna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ESNY byter byrå, bygger ny ID i ESNY Global