Depict.AI utmanar Nosto som rekommendationsmotor, flera nya svenska storkunder

In AI, Machine Learning, Botar, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Svenska, nya rekommendations- och personaliseringsmotorm Depict.AI med fokus på e-handlare ska på sistone ha slutit flera större nya kund avtal. Bolagets Gabriel Petersson berättar för MKSE.com att Stockholmsföretaget inte sällan övertygat tidigare Nosto-kunder, som efter några år som användare funnit plattformen för kostsam. Samt ska ha insett att logiken Depict.AI bygger i flera fall ska visat sig fungera mer effektivt. Den logiken ska bygga på att automatisera hela processen av framtagning av rekommendationer, snarare än...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon