DestinationKarlstad.se live på Drupal av Two

In Drupal, Google Maps, IBM Lotus Notes, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Karlstads kommun med Nina Höjdefors har lanserat den nya turistsajten Destinationkarlstad.se på Drupal 6 CMS. Sajten ligger just nu i en beta-version. Den nya sajten bjuder på: En stor automatisk carousel En tämligen grafisk och versal sök Sök aktiviteter med checkboxar och fler inställningar. Snygg. AddToAny sociala bokmärken Engelsk variant Anonyma artikel-kommentarer skyddade med Captcha Startside-konceptet "Kartvy / Bildvy" med Google Maps (snott från snarlika Drupal-releasen Skane.com tror jag minsann) Citybreak™ integration i iFrame för bl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention DestinationKarlstad.se live på Drupal av Two | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Kanske inte så att både Karlstad och Skåne har fått inspiration från Visit Sweden!

Leave a Comment