Det hände i webb- och CMS-Sverige under semestern

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vad missade Du från webb- och CMS-Sverige under semestern? MKSE.com har hållit styrfart i hela juli och augusti. Så läs ikapp lite snabbt och se till att inte se dumförvånad ut när du får höra detta av kollegan på den där mässan i höst: Breaking: Alla stora webb/CMS-releaser hösten 2011 Problem hos danska Dynamicweb och Umbraco Sony Ericsson fimpar Drupal och forum, satsar på WordPress Åhlens.se släppt på ryskproducerad OpenCMS EF.com re-lanseras på SiteCore CMS Tele2...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.