Det innehåller nya Drupal 7 på Microsoft WebMatrix

In Drupal, Microsoft .NET, nopCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Microsoft har uppdaterat sitt erbjudande med Drupal 6 poch Drupal 7 CMS på Windowsmiljöer och lanserade nysatsningen WebMatrix 1.0. Och de vill berätta högre om att de är "Drupal-vänliga", nu twittrar tom. de svenska Microsoft-kontoren om det. Nya Drupal and WebMatrix på en IIS innehåller: Acquia Drupal automatisk installation/uppgraderingar URL Rewrite module WinCache WebDeploy SQL Server kontroll "Editor" för dina Drupalsajter SEO crawler report Men på startsidan promotas framförallt det ännu större open source samarbetet med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment