Det ska Occtoo använda de nya 50 Mkr till

In CXM, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Occtoo berättar de tar in 50 Mkr kronor i en såddrunda ledd av Newion, med fortsatt deltagande från 42CAP och Industrifonden. Occtoo är en SaaS-tjänst som hjälper digitala team att snabbt bygga skräddarsydda och relevanta kundupplevelser i digitala kanaler. Med Occtoo sammanförs enkelt all typ av data och innehåll som krävs för att skapa en relevant digital kundupplevelse i ett low-code gränssnitt. Detta gör att digitala team kan få tillgång till, och arbeta mer autonomt med, sin data utan att behöva genomgå långa och kostsamma integrationsprojekt.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

“ – Idag måste företag digitalisera samtliga delar av sin kundresa i alla kanaler för att öka relevansen och behålla kunder. Occtoo är helt unikt i att demokratisera tillgången till data för de digitala teamen så att de kan utveckla och testa nya digitala koncept mer autonomt utan att behöva luta sig mot IT avdelningen. Digital innovation kan genomföras mycket snabbare och till en bråkdel av kostnaden.”

Säger Niclas Mollin, CD och medgrundare på Occtoo. Kapitaltillskottet kommer att användas för ytterligare expansion,
växa partnernätverket och till produktutveckling.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nelly väljer Brink Commerce, Contentful, Voyado Elevate, Akeneo och Occtoo