Det tar över e-handelsuppdraget Indiska.com, konkurrenterna ute

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tidigare krisdrabbade detaljhandelskedjan Indiska Magasinet med runt 100 butiker i Norden har även haft den lite körigt med sina e-handelsambitioner.

Företaget, i rekonstruktion för ett år sedan, tog då in David Rönnberg med en bakgrund som vd för flera e-handelsföretag, Bringwell, Brandos och Internetstores Nordic. Ambitionen då var att utveckla Indiskas e-handel.

Och ett år senare berättar idag Tieto att de är ny implementatör av flera nya lösningar för företagets omnikanal-verksamhet 2017.

Uppköpta Smilehouse ska tillsammans med Tietos andra e-handelsteam framgångsrikt lanserat ett nytt upplägg. Den nya sajten avtäcktes första gången i november 2016, och har sedan dess förbättras kontinuerligt.

Niclas Hemminger är CDO och E-commerce-chef på Indiska.

Tieto säger de idag har fler än 300 anställda som fokuserar på digital kundupplevelse och täcker områden som e-handel, innehållshanteringssystem, analyser, personalisering, kundservice, digitalisering av butiker och big data.

För fem år sedan vann Brightstep SAP hybris uppdraget. De har jobbat med kunden sedan dess.

Vi har mer på samma ämne:  SL "visar vart skåpet ska stå" inom digitalisering offentlig sektor, samtidigt bränner Stockholms Stad ytterligare 0,3 mdr

Leave a Comment