DevCode köper tillbaka egenutvecklad produkt efter sex år

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

DevCode Group ska återförvärva AccountIQ, en produkt för ekonomiska avstämningar. Den utvecklades ursprungligen av DevCode Group och såldes av 2017.

0 år
sedan såldes produkten av
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Pedro Hansson, VD för DevCode Group:

” – Det är fantastiskt för oss att välkomna AccountIQ tillbaka till DevCode Group. AccountIQ var en viktig del av vår innovationsstrategi när den först utvecklades, och den nu återvänder hem innebär att vi återigen kan utnyttja dess kapacitet för att fortsätta att leverera högt värde till våra kunder.”

Ansvarig för utveckling och kommersialisering av AccountIQ inom det nybildade dotterbolaget DevCode Account Control blir Jesper Svensson, som tillträder som VD. DevCode Group är en Venture Studio där teknikkonsulter, tillsammans med vertikal expertis levererar konsulttjänster och skapar nya företag. DevCode Group består av DevCode Consulting AB, DevCode Consulting 2 AB, DevCode Identity AB, Chambersign Sverige AB, Ledyer AB och det associerade bolaget Luminary Consulting AB. Den totala årliga omsättningen uppgår till cirka 350 miljoner SEK.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss