DI Digital Startup Tour-vinnaren väljer Stormfors som ny långsiktig digital partner

In CXM, Drupal, Marketing Automation, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Petter Plöjel Managing Partner på WordPress- och Drupal-experterna Stormfors hör av sig och berättar om deras senaste release. Det är startup-vinnaren AMRA som just handlat upp Stormfors som långsiktigt digital partner.

Stormfors roll blir att sätta strategin för en global expansion samt att skapa plattformar för kommunikation och samverkningar mellan olika system. Inledningsvis handlar det om att planera, designa och utveckla den nya webbplatsen och optimera den för Marketing Automation samt att koppla på de system och digitala verktyg som medverkar till att växa AMRAs nätverk inom forsknings- och läkemedelsindustrin.

Amra.se är idag en Joomla CMS-användare.

Stormfors har en ny inriktning där de börjat bygga en mer senior och strategisk byrå. Även de lämnade det dedikerade Drupal-fokuset ett tag sedan.

AMRA, som grundades i Sverige 2010, är först i världen att omvandla bilder från MRI-scanners till precisa 3D-baserade fett- och muskelmätningar via en molnbaserad tjänst. Detta leder till ett markant förbättrat patientunderlag, vilket sparar tid och pengar för företagen samtidigt som det ger forskare och läkemedelsindustrin en möjlighet till analys av samlad data. Bolagets VD Tommy Johansson grundade tidigare kartbolaget C3 Technologies, som år 2011 såldes till Apple.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Luna Diabetes köper in Webflow, Twilio Segment CDP och Hubspot av Stormfors

Leave a Comment