DI.se avtäcker iPhone och Android app med paywall

In Android, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Tillsammans med Mywidz har Dagens Industri DI.se äntligen släppt en iPhone-app och en ny, modernare mobilwebb. App'en är paywallad och kostar omkring 3 kr / vecka. Det finns 14 dagars testkonto men då är den späckad med reklam. En enklare, Safari-länkad (iofs då "native") historia som dock ej är speciellt skyddad från de som inte känner för att betala 3 kr / vecka. För det finns en åtkomlig mobilwebb, som ger samma sak som app'en.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. ”The MyWidz wrapper ensures a native look and feel,
    of the app. Compared to other wrappers, our technology also contains
    graphical elements, to get the true native feeling. The app using
    MyWidz’ wrapper code, results in a native app that can be uploaded to
    Appstore or Market of respective manufacturer.”

  2. Martin, länken till ”mobilwebben” är inte tänkt att den ska komma ut eftersom paywallen bara existerar i appen (ställ fram tiden på telefonen så är du utelåst, ställ tillbaka och du får access igen). Länken ger dig gratisaccess till allt innehåll. Javascriptfelen beror på att att vissa anrop görs in i applikationen (hybridteknik), vilket ger fel i en vanlig browser. Det vore enkelt att göra ett eget app/webb-skal där allt blir gratis och utan felmeddelanden.

Leave a Comment